наверх
Доска объявлений Каталог компаний Каталог сайтов


Новинка на сайтеОтправить SMS

СправочнаяПолезно знать

Titul anunţuliu trebuie să fie scurt şi clar. Nu indicaţi datele de contact.

Rinok.MD - это

Доска объявлений Приднестровья, ПМР, Молдовы. Здесь Вы можете бесплатно разместить объявления о купле-продаже любых товаров и услуг по Тирасполю, Бендерам, Кишинёву и другим городам. Объявления принимаются от предприятий и частных лиц на темы: авторынок Приднестровья, авторынок Молдовы, телефоны и связь, компьютеры и оргтехника, работа и отдых в Приднестровье и Молдове, знакомства.....

Сдаю посуточно

№: 290777    Автор: HomeServiceOff    Дата: 12.10.2017, 12.16    Город: Кишинёв    Просмотров: 79
  Utilat,mobilat Nou Ap.3 camere in Centru!str.Stefan cel Mare!Chirie pe zi 55 euro!Jacuzzi/Sauna baie
Se da in arenda pe zi apartament cu 3 camere (pt 3-6 persoane ) amplasat IDEAL in zona Centrala,pe str.Stefan cel Mare,regiunea intre str.Bulgara si Str.Armeneasca!Complet mobilat cu tehnica si utilaje moderne!Incalzirea podelei la bucatarie si baie!Parchet de calitate in camere!Incalzire Autonoma!
Apartamentul consta din: un living room comadat cu bucatarie ,mobilat cu pat pliant ,perfect pentru 2 persone,LCD TV,masuta ,fier si masa de calcat,si garnitura de bucatarie prevazut cu ustensile necesare pentru gatit,incalzit si servit bucatele pentru 6 persoane!2 dormitoare cu paturi Queen size,saltea ortopedica,perne memory si altele moi, cu lengerie de pat de calitate inalta mereu curata si calcata!
Dispune de baie utilata cu sauna/jacuzzi/cabina dus comandata cu WC ,masina de spalat,uscator de par si seturi proaspete de prosoape!
Ambele balcoane de tip deschis au iesire la strada principala Stefan cel Mare unde este si locul pt fumat!

La et.1al blocului: banci,magazine de incaltaminte,imbracaminte,bijuterii si vesela,parfumerii,agentii turism si bilete de avion,farmacie,cafenele,pizzarie,lombard,salon de frumusete,papetarie,etc
Parcare deschisa in curte.

Se da in chirie pe termen scurt precum si oferim reduceri pt arenda pe un timp indelungat!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VIBER/WHATSAPP: 060211199
Цена: 55 евро
Тел: +37360211199

rinok.md